18.5 Test & Tune
19-20.5 SM1 Motopark

Drag Race – kauden avauskilpailu ajetaan legendaarisella Motopark Raceway -radalla. Avauskilpailussa selviää mistä asetelmista kuskit starttavaat uuteen kauteen, mitä muutoksia kalustoon on tullut talven aikana ja kenelle jaetaan kiihdytysajon ensimmäiset SM-pisteet. Tervetuloa seuraamaan kisaa ja kannustamaan omia suosikkeja! LUE LISÄÄ…


15.6 Test & Tune
16-17.6 SM2 Blåkläder Alastaro

Kesäkuun puolivälissä, viikkoa ennen juhannusta ajetaan Drag Race-kauden 2. SM-osakilpailu Alastaron moottoriradalla. LUE LISÄÄ…


28.6-1.7 Nitro Nationals Alastaro

Heinäkuussa FHRA Nitro Nationals täyttää Alastaron moottoriradan, niin innokkaista Drag Racing faneista kuin kilpatiimeistä. Näillä näkymin viimeiseksi Alastarolla ajettavaksi EM-osakilpailuksi jäävä kisa jää toivottavasti ihmisten mieliin hienona kisana ja odotammekin paikalle paljon niin kisaajia kuin katsojia!
Viimeinen iso kisa Alastarolla, siitä tulee hienoa! LUE LISÄÄ…


10.8 Test & Tune
11-12.8 SM 4

KauhavaElokuussa FHRA Drag Racing karavaani kaartaa nokat kohti Pohjanmaan lakeuksia ja rantautuu Kauhavalle. Drag Race – kauden 4. osakilpailu ajetaan Kauhavan lentokentälle rakennettavalle uudelle kiihdytysareenalle.
Kuljettajat jatkavat kovaa taistelua kauden 2018 pisteistä. LUE LISÄÄ…


31.8-1.9 SM5 Night Race Finals Kauhava

FHRA SM-finaalikisa ajetaan yökisana Kauhavan uudella kiihdytysareenalla!

Näytösajoja ja Pro-luokan ajoneuvoja! Näitä bileitä ei kannata missata! Valoshowta ja rock n´rollia! Säpinää ja juhlahumua! Tervetuloa! LUE LISÄÄ…


MUITA TAPAHTUMIA